Íme egy szakácskönyv, melyben mindent megtalálsz, ami a főzéshez kell.

Nem tobzódik a színes ételfényképekben (azaz egyet sem láttam benne…), de van benne 2200 recept, és egy komoly bevezető, amely minden fontos főzési információt tartalmaz. Úgy is mondhatnánk, a mindennapok szakácskönyve ez a hagyományos konyha kedvelői számára (mint amilyen éééén vagyok)

570 oldalon találunk recepteket az előételtől,  a húsokon át a befőzésig – sőt: a disznóvágásról is van egy fejezet – a kedvencem!  . Mindezt egy kötetben. Ötletelésnek is kiváló, de ha valaki régen készített mondjuk töltött bárányt, akkor csak felüti a könyvet a húsoknál és máris 3-fajta tölteléket is talál benne, vagy ha a galuskához kell a pontos recept, jó, ha a könyv kéznél van.

Nem kell mindjárt az internethez kapni,  hogy a temérdek recept közül órákhosszat mazsolázz, és ami vagy bejön, vagy nem. Gergely Éva receptjei megbízhatók, érthetőek és pontosak.

Ajánljuk a könyvet minden hajadonnak és asszonkának!