Az egyik legfontosabb újítás az, hogy 10.000 Ft feletti rendelés esetén átvállaljuk a szállítási költséget (990Ft), amely előnyösebbé teszi a vásárlást. Emellett a regisztrált felhasználóknak még egy szép ajándékot is küldünk, ami nem más, mint egy csomag magyar vadvirágmag keverék. A hazai gyűjtésből származó vadvirág- és gyógynövény magok keverékét tartalmazó csomagocska szimbolikus értékkel bír, hiszen a mag a lehetőségeket, az újjászületést jelképezi. A dísztasak gyönyörű sárközi motívumokkal és a székely-magyar rovásábécével van díszítve.

Webáruházunk további különleges újítása, hogy a Kosár alatt lévő Ajándékba kérem ikonra kattintva elküldheted saját kívánságlistádat ismerőseidnek, családtagjaidnak,  így biztosan azt kapod ajándékba, amit valóban szeretnél.

A termékekhez megjegyzést is fűzhetsz, majd a következő lapon a címzett e-mailcímét és a nekik szánt üzenetet beírva egy kattintással elküldheted a termékeket, amelyek az emailben termékfotóval és a Te megjegyzéseddel, üzeneteddel együtt jelennek meg.

Vásárlóink hiányolták a termékek adatlapjáról a közösségi felületeken történő megosztás lehetőségét, így ennek eleget téve immáron egy kattintással Facebookon, Iwiwen vagy Twitteren is lehet ajánlani egy-egy könyvet vagy egyéb terméket!

Aki még nem csatlakozott a  Hazai Gondolat – Az első nemzeti könyves blog – Facebook csoportjához, most már megteheti a webáruházon keresztül is, így első kézből értesülhet legújabb könyvajánlóinkról,  újdonságainkról!

Facebook csoportunk tagjai minden kedden és csütörtökön exkluzív kedvezményt kapnak 1-1 könyvre, amelyet aznap délelőtt hirdetünk meg üzenőfalunkon, tehát érdemes követni minket Facebookon is!

A Karácsonyi ajánlatunknál is érdemes szétnézni, biztosan találsz olyat, ami felkelti érdeklődésed.

Reméljük, hasznosnak bizonyultak a fent említett lehetőségek, újítások. Érdemes élni velük,  ezáltal nagyszerű és értékes könyvekkel és élményekkel gazdagodhattok majd.

Áldott, Békés Ünnepeket kívánunk!