Mit ad Isten,  estére, amikor már a gyerekek rég durmoltak és a jó szülők a fincsi badacsonyi szőlőnedűt döntötték magukba, eszébe jutott az asszonynak, hogy elhozott egy társasjátékot.  Nosza elő is kaptuk nagy hirtelen. Eleinte csak messziről nézegettük, mert hát mikor voltunk már gimnazisták, nem most volt….Úgyhogy még kellett kis bátorítás  (a bort nem kellett kínálgatni), és amikor már mindenki kellőképpen felbátorodva érezte már magát a kérdésekhez, nekiláttunk a játéknak és bizony hajnalig abba se hagytuk a társasozást! Komolyan mondom, jobban telt, mintha a kocsmában ültünk volna!

Csak az volt a gond, hogy a gyerekek reggel nem annyira értették meg, hogy ma kivételesen délig kéne egyhuzamban aludni….

Szóval nyaraláshoz el nem felejtsetek vinni valami jó kis társasjátékot!

Amivel mi játsztunk speciel az az Őseink nyomában című stratégiai, de elsősorban műveltségi, a történelmi Magyarországgal kapcsolatos történelmi, irodalmi, építészeti, természettudományi ismereteket igénylő  játék volt, de több vásárlónk, ismerősünk visszajelzései alapján az Ismerd meg Magyarország történetét !(várak, kastélyok) című társasjátékot is bátran ajánljuk, amely most megvásárolható extra kedvezménnyel a Gyepűben!!!! (keresd a Meséknél)